Bakker logo

Centrale Verwarming

Een goed verwarmd huis begint met een goede ketel. Installatiebedrijf Bakker is erkend Remeha dealer maar is tevens leverancier van alle gerenommeerde merken zoals Nevit.

Wij voorzien u graag van een passend advies welke ketel aan uw behoefte voldoet. Het plaatsen of vervangen van de ketel, het aansluiten van de radiatoren en het op de juiste wijze afstellen zorgt ervoor dat u zorgeloos kan genieten van een verwarmde woning en warm water.

Duurzamere alternatieven
Naast conventionele radiatoren kunt u ook kiezen voor convectoren in de vloer of aan de wand. Koude lucht wordt aangezogen, verwarmd en vervolgens verspreidt door de ruimte. Convectoren zijn energiezuiniger, makkelijker weg te werken in vloeren en wanden en veiliger voor kinderen door de lagere 'aanraaktemperatuur'.

Tegenwoordig wordt als duurzamer alternatief voor de verwarming steeds vaker vloerverwarming aangelegd. Dankzij de gelijkmatige verwarming van een vertrek ligt de daadwerkelijke stooktemperatuur een aantal graden lager dan bij een reguliere verwarming. Hierdoor kunt u tussen de 10 en 20% besparen op uw totale stookkosten.

Onderhoud
Ook het onderhoud van bestaande CV-installaties kan door Installatiebedrijf Bakker worden verzorgd.

 

 

Ga direct door naar: