Centrale Verwarming

BEL ONS:

Van traditionele luchtverwarming tot duurzame mogelijkheden

Warmte en comfort in huis begint bij een degelijke en goed functionerende cv-ketel. Installatiebedrijf Bakker is uw specialist voor uw centrale verwarming. Wij zijn erkend Remeha dealer. Tevens zijn wij leverancier van alle kwaliteitsmerken zoals Nefit en Vaillant. Een nieuwe cv-ketel schaft u niet elke dag aan. Het maken van de juiste keuze is wellicht niet eenvoudig. Wij begrijpen dat en adviseren u graag over de type cv ketels!

Verschillende soorten cv-ketels die er zijn

  • HR ketel (hoog rendement)
  • UHR ketel (Ultra hoog rendement)
  • HR-e ketel (hoog rendement elektriciteit)
  • HR Combiketel
  • VR ketel (verbeterd rendement)
  • Stadsverwarming
  • Warmtepomp

Zo kiest u direct de ketel die het best bij uw budget en comfortwensen aansluit. Vervolgens plaatsen wij uw cv-ketel. Stellen deze af en zorgen ervoor dat u direct over een warm huis en warm water beschikt. Ook voor het aansluiten en afstellen van radiatoren bent u bij ons aan het juiste adres.

CV Ketels: type, grootte en energielabel

Een cv-ketel helpt niet alleen uw woning verwarmen. Het tapwater wordt namelijk ook verwarmd door de cv-ketel. De juiste cv-ketel kiezen is dan ook niet alleen afhankelijk van het type, de grootte of energielabel van uw woning. Het is ook belangrijk u af te vragen hoeveel warm water u ter beschikking wilt hebben, of u op meer dan één plek tegelijk warm water wilt afnemen en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.

HRe Ketels

en HRe-ketel is in feite een kleine energiecentrale. Naast warmte en warm water levert een Hre ketel ook elektriciteit. Een ideale oplossing om uw woning te verduurzamen en tot wel 25% te besparen op uw energierekening.
Elektrische kachel: duurzaam verwarmen doe je zo
Duurzaam verwarmen is helemaal van deze tijd! Naast conventionele radiatoren kunt u ook kiezen voor convectoren in de vloer of aan de wand. Koude lucht wordt aangezogen, verwarmd en vervolgens verspreidt door de ruimte. Een convectoren kachel is energiezuiniger en makkelijker weg te werken in een interieur. Het is veiliger voor kinderen door de lagere ‘aanraaktemperatuur’. Neem contact op over de mogelijkheden voor elektrisch verwarmen.

Lucht-, water,- warmtepompen, maak klimaatimpact

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater. Deze duurzame elektrische verwarming verkleind uw klimaatimpact. Van een volledig elektrische warmtepomp, hybride waterpomp tot ventilatie. Bent u klaar voor deze nieuwste ontwikkeling? Wij informeren u graag.

Gelijkmatige verwarming met vloerverwarming
Een prachtig en duurzaam alternatief voor traditionele verwarming is het gebruik van vloerverwarming. Daarmee bespaart u al snel 10 tot 20% op uw totale stookkosten. Dankzij de gelijkmatige verwarming van het vertrek ligt de daadwerkelijke stooktemperatuur een aantal graden lager dan bij een reguliere verwarming.
Klimaatbeheersing op kantoor of in huis
Klimaatsystemen zijn er om het klimaat te beheersen in diverse ruimten. Het binnenklimaat is zelden naar wens, u kent het vast. Het is te koud, te warm of de lucht is te droog. Besteed aandacht aan de luchtverwarming en -kwaliteit. Er zijn vele mogelijkheden, ook in het gebruik als combinatie.

Het van onderhoud aan uw ketel

Onderhoud aan uw cv-ketel is van essentieel belang voor een blijvend veilige en energiezuinige werking van het toestel. Bij cv-ketel onderhoud wordt uw cv-ketel schoongemaakt en weer veilig en energiezuinig afgestemd. Bovendien worden eventuele defecten tijdig herkend en verholpen. Dat voorkomt vervelende storingen en dure reparaties aan het toestel. Voor deskundig onderhoud aan uw cv-installaties zijn wij u graag van dienst. U kunt op ons rekenen!