Dakbedekking en zinkwerken

BEL ONS:

BESCHERM UW WONING OF GEBOUW

Een dak heeft een belangrijke functie voor elke woning of gebouw. Het beschermt uw woning tegen alle weersinvloeden. Tevens wordt het binnenklimaat van uw woning sterk beïnvloed door de juiste dakbedekking en isolatie van uw dak. Een nieuw dak is daarom een belangrijke investering. 

Welke soorten dakbedekking
Een passende oplossing is afhankelijk van het type dak. Heeft u een hellend dak of juist een plek dak? Kiest u daarom voor bitumen dakbedekking, EPDM, zink of een groen dak? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Een lange levensduur en onderhoudsvrij zijn kenmerken die we graag aanbevelen.

Wilt u gedeeltelijk vernieuwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Op basis van uw dak maken we een passend voorstel voor reparatie of dakonderhoud.

Dakisolatie bij het vervangen van uw dak

Als uw dakbedekking gaat vervangen hou dan ook rekening met goede isolatie. Een goed geïsoleerd dak merkt u namelijk direct in uw portemonnee. Die besparing is snel en eenvoudig gemaakt. Hoe is uw dak geïsoleerd? Isoleren via de binnenkant is het goedkoopste. Echter is dakisolatie aan de buitenkant de betere keuze. 

Hemelwaterafvoer

Goten en loodwerk zorgen voor de afvoer van het hemelwater van uw woning of kantoor. Niet alleen tijdens een zacht regenbuitje. Maar ook bij een flinke novemberstorm. Het is daarom belangrijk dat de goten en het loodwerk correct worden aangebracht. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres. 

Specialist in dakgoten en regenpijpen

Zorg ervoor dat uw dakgoten en regenpijpen in orde zijn. Voorkom onnodige kosten door een lekke dakgoot. Het water veroorzaakt schade aan o.a. uw kozijnen. Ook hierin is er een keuze voor elk budget. Gaat u voor zinken dakgoten, kunststof, koper of aluminium? Het verschil zit in de levensduur, onderhoud of uitstraling.