Bakker logo

Over Ons

Installatiebedrijf Bakker BV is een no-nonsense bedrijf. Onze doelstelling is dan ook kort maar krachtig: wij willen kwaliteit leveren. Enerzijds door ons verantwoordelijkheidsgevoel voor een goed eindresultaat en anderzijds met hulp van onze kennis en ervaring.

Een eerlijk advies is belangrijk in onze optiek. Installatiebedrijf Bakker BV is dan ook een meedenkend installateur met een laagdrempelig karakter. Installatiebedrijf Bakker BV is uw allround-partner voor advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud. Binnen dit traject zijn en blijven wij uw aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijkheid en transparantie gedurende het gehele proces.
 

Een betrouwbare en duurzame partner

De geschiedenis van Installatiebedrijf Bakker BV dateert terug tot 1903. Wat begon als dorpsloodgieter is tegenwoordig uitgegroeid tot een betrouwbaar en stabiel installatiebedrijf gericht op onder andere elektrotechniek, werktuigbouwkunde en koeltechniek. Installatiebedrijf Bakker BV is een groot voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Bij ons uit zich dat onder andere in het scheiden van afval, toepassen van duurzame producten en het gebruik van zonnepanelen op het dak en LED verlichting in ons bedrijfspand. Wij ondersteunen tevens duurzame initiatieven als SLIM Makkinga en Cradle to Cradle.
 

Certificering

Installatiebedrijf Bakker is aangesloten bij branche-organisatie Uneto-VNI, ISO9001 en is ISO14001 en VCA gecertificeerd. Ook zijn wij STEK-erkend voor onze dienstverlening op het gebied van koudetechniek.

                                                                                                                           

Installatiebedrijf Bakker BV staat voor:

  • Een no-nonsense aanpak
  • Een eerlijk advies

  • Klant- en servicegerichtheid

  • Eén aanspreekpunt

  • Duurzame bedrijfsvoering