Verlichting

BEL ONS:

FUNCTIONELE VERLICHTING MET SFEER

Creëer ook de ideale balans tussen beleving en besparing in uw woning of kantoor. Vertrouw op ons uitgebalanceerde verlichtingsplan. Verlichting geeft sfeer en maakt een omgeving aangenamer. Wist u dat de juiste kantoorverlichting zelfs voor een verhoging van de productiviteit zorgt?

Uw lichtplan met diverse verlichtingsmogelijkheden

Wij hebben een enorm scala aan verlichtingsmogelijkheden voor u beschikbaar. Met LED-verlichting en aanwezigheidsmelders met sensoren heeft u bovendien direct een energiezuinige oplossing in huis. Duurzaam, sfeervol en betaalbaar, dát is ons motto. Hoe zorgt u voor een lichtplan toegespitst op uw wensen en budget? Bakker adviseert u aan de hand van een verlichtingsberekening bij het kiezen van uw armaturen.

LED LAMPEN VOOR THUIS EN OP KANTOOR

Een duurzame oplossing met een lange levensduur, ga voor led lampen. Deze energiezuinige lichtbron geeft direct goed licht en bespaard kosten. Ook led-spots zijn te krijgen in alle soorten zoals sfeerlicht, daglicht en extra warm licht. Met een investering in led kantoorverlichting kiest u niet alleen voor besparen op je energierekening, maar ook voor het welzijn van uw personeel. Verlichting heeft namelijk een grote invloed op uw medewerkers en kan prestaties en efficiëntie verbeteren.
Energie besparen door aanwezigheidssensoren
Door het gebruik van led lampen gaat verlichting langer mee en bespaard u energie. Ook het gebruik van aanwezigheidssensoren of domotica geeft u lichtplan een upgrade. Op deze manier bent u in staat uw licht te sturen.
Standaardiseer uw algemene verlichting
De behoeftes op kantoor en thuis verschillen enorm. Het begint beide bij de basis die wordt aangevuld met sfeerverlichting. Door verschillende soorten lampen en verlichting te combineren ontstaat de juiste balans. In een zakelijke omgeving is het prettig om dit te standaardiseren om het gebruiksgemak te verhogen.
Minder energie gebruiken en optimaal verlicht?
Neem dan contact met ons op en laat een berekening uitvoeren. We laten u ondervinden wat een dit voor betekent voor uw ruimten.